Loading...
Om HAC 2017-09-24T08:40:25+00:00

Om HAC

Velkommen til hjemmesiden jeg har skapt spesifikt for å motivere, inspirere og tilby produkter som kan hjelpe deg til å oppnå en sunn og sterk kropp. Om du er ute etter den muskuløse kroppen du lenge har drømt om, eller det å føle deg sterkere enn aldri før, har jeg en god nyhet til deg – Med riktig programmering og god egeninnsats kan du få begge deler.

Hvem er jeg?

Mitt navn er Henrik Skaug Aukland og jeg jobber som motivator, skribent og trener på nett. I tillegg til webcoach jobber jeg som Personlig trener for enkeltpersoner, bedrifter og mini grupper på Kolbotn, i selskapet Atlet Fysio.

Det som gir meg glede med mitt arbeid er å motivere & skape resultater sammen med deg som ønsker å være den beste utgaven av seg selv, både fysisk og psykisk. Og kunne være med på reisen din hvor du oppnår din egen definisjon av en mer optimal fysikk er noe jeg virkelig brenner for.

Med ca. 15 års erfaring med egentrening og over 5 år med å coache andre til å oppnå sine helsemessige mål har jeg nå tilegnet meg kunnskapen til å gjøre en utrent eller en allerede godt trent person. Til sin optimale fysiske form, gjennom fysisk trening, kosthold, søvnvaner & livsvaner.

Med fokus på et helhetlig tilbud har jeg også samarbeidspartnere som fyller ut mine “weak areas” så vi sammen kan tilby deg et best mulig produkt tilpasset dine ønsker og behov.

Litt om min bakgrunn

Jeg har idrettsbakgrunn fra basketball, fotball & friidrett. I tillegg har jeg i voksen alder konkurrert i blant annet Fitness, 10 kamp, hinderløp og styrkeløft. Akkurat nå har jeg startet med Crossfit, og vant min første konkurranse i Arvika, Sverige. Ambisjonen her er å bli blant toppen av Norge ila 2018.

Atletisk prestasjon, styrketrening og bygging av muskler. Sammen med en sterk psyke, og å alltid være i sunn utvikling står øverst på min interesseskala i dag. Hvis dette matcher med deg, så vil vi få til et godt samarbeid.

Jeg startet min karriere i Elixia-systemet, hvor jeg var blant topp 20 mest etterspurte PTer 3 år på rad i Satselixia, og årets PT på klubb to år på rad. Jeg jobber nå ved Atlet Fysio på Kolbotn. Et privat studio og klinikk som rommer noen av Norges dyktigste trenere og behandlere. Som trener har jeg nå jobbet i 5 år.

Mitt fokus som trener

Jeg er en trener som ser på totalen av treningsmengde, riktig kosthold, nok søvn kombinert med et sunt sosialt liv som en fellesnevner om man skal oppnå store resultater innenfor både trening, jobb og privatlivet. Har man disse 4 faktorene på plass er en sunn helse en naturlig fase. De fire faktorene jeg har listet opp ovenfor vil sammen spille deg god. Likevel, så er det slik at hvis du ønsker å bli en av dine beste på ditt felt, så må noen ofre til. Min erfaring er at velger man å bortprioritere en av disse fire, vil det påvirke din over-all prestasjon, og gjerne gå utover både motivasjon og sluttresultat.

Utenom trening, så har jeg stor egen interesse av psykologi og personlig mener jeg at for å oppnå resultater uansett felt så må riktig tankemønster være tilstede. Jeg er blant annet en stor tilhenger av å “Biohacke” kroppen for optimal prestasjon, og mener at vanene skaper deg, positivt eller negativt. Jeg har tatt en ett-årig utdannelse innenfor NLP, og fortsetter å videreutdanne meg innenfor dette feltet årlig i form av kurs og bøker. Jeg har troen på at alle mennesker kan bli en slags “superhuman” versjon av seg selv. – Hva mener du?

KONTAKT MEG

Alle seriøse henvendelser blir tilbudt en gratis prøvetime for å se om vårt samspill fungerer bra.

KONTAKT