Loading...
Mini gruppe på 4 2017-09-16T19:59:04+00:00

Hva slags produkt er dette?

Gruppetrening er produkt hvor en gruppe på 4 personer blir coachet av meg, gjennom en treningsøkt på 55 minutter. Her vil vi på forhånd kartlegge hva dere ønsker å få ut av treningen, og derav legge opp treningen, til å gjøre det optimalisert etter deres utgangspunkt og ambisjonsnivå

Hvem passer produktet for?

Produktet passer for en vennegjeng eller bedrift.

Hvorfor skal man benytte seg av dette tilbudet?

Man ønsker å skape noe sosialt med vennene eller kollegaene, samtidig som at alle i sine nære krets får holdt seg i god form under en slik styrkeøkt.

I mitt arbeids lokale på Atlet Fysio har vi mye ekstra utstyr & et stort lokale som skaper god plass til gruppetrening.

Dette er i tillegg mer økonomisk for hver enkelt person i gruppen, enn 1til1.

Hvordan ser en vanlig time ut?

En vanlig time ser ut så her, dere får en oppvarmings rutine av meg. Denne rutinen vil ta rundt 5-15 minutter. Deretter er det veldig variert fra gruppe til gruppe hva ønsket er, men en slags sirkel trening med forskjellige styrkeøvelser, avsluttet med høy intensitets runde på rundt 5-10 minutter, for å virkelig kjenne økten.

Når skal dere komme i gang?

Igår! Det er ingen grunn for å vente med noe, dere lever kun en gang, og hvis dere er motivert, så er det viktig å komme i gang, mens ilden i dere brenner. Utgangspunktet deres er som det er, enten dere ikke har trent på 10 år eller har trent hver dag de siste 10 årene. Min ambisjon er å gi dere best mulig resultater, uavhengig av hvor vi starter. Så hvis dere først har bestemt dere om å få hjelp av meg, eller en annen coach, kontakt meg / dem i dag og ta handling! En dag for mye å vente, er en dag man kunne skapt resultater av.

PRIS PER PERSON I GRUPPEN

10 klipp

4000kr
  • 400kr /per gang

KONTAKT MEG

Alle seriøse henvendelser blir tilbudt en gratis prøvetime for å se om vårt samspill fungerer bra.

KONTAKT