Loading...
Hvordan skape en sunn livsstil 2017-09-16T19:53:25+00:00

Coaching – Hvordan skape en sunn livsstil livet ut?

Vi lever i dag en verden full av fristelser, fra duften av ferske boller fra hvert cafe hjørne, til all sjokoladen som er stablet nærmest disken på matbutikken. Vi lever og i en tid hvor muligheten til å leve et ekstremt sunt liv er mulig. Jeg ønsker å hjelpe deg å skape de vanene, så du kan leve et innholdsrikt liv med å ta vare på helsen din, nyte den maten som ønsker å nyte & sørge for at en sunn livsstil er en positiv effekt og ikke noe du ser på som negativt eller tvang.

Jeg har hjulpet mange til å skape totale livs forandringer i livet sitt når det gjelder å bedre helsen sin, et par eksempler kan være

  • Fra å hate trening, til å ha et eget selvønske om å trene 3-5 ganger i uken, og kjenne på mestringsfølelsen treningen gir
  • Fra å ikke ha trent på 20 år, leve et usunt liv med dårlig kost og lite søvn. Til å trene hver annen dag, fjerne alle medisinene til medisinskapet og ha normale søvnrytmer.
  • Å gått ned en betydelig kroppsvekt nedgang, alt fra 50-5kg over en periode, som har resultert i bedre selvfølelse, selvtillit og ikke minst en sunnere kropp.
  • Hjulpet ungdommer både jenter & gutter med å få total kontroll på livet sitt helsemessig i form av trening, søvn & kosthold.

Alle mennesker er forskjellig, slik er det bare, men heldigvis, så er prinsippene for helse grunnleggende. Det funker, og de vil funke i all evighet, slik er det bare. Heldigvis er det slik at kunnskap er veldig bra, men å ha kunnskapen uten å bruke den i praksis er verdiløst, la meg hjelpe deg å finne de gode vanene, og systemene som gjør at trening og å ta vare på egen helse blir en del av din hverdag!

PRISER

Via Skype

999krper time

Møte face to face

1499krper time

KONTAKT MEG

Hvis du ønsker å ta PT virksomheten din til neste nivå, nøl ikke med å send meg en melding for å komme i gang

KONTAKT