Loading...
Hvordan lykkes som PT 2017-09-17T06:22:09+00:00

Coaching for PT – Hvordan lykkes i praksis som personlig trener

Personlig trener er et utrolig spennende yrke, samtidig er det få ting som er mer givende enn å hjelpe andre mennesker til å oppnå sin ideale fysiske form. I tillegg til den fysiske vet du, som har jobbet som personlig trener en stund hvor stor positiv psykologisk effekt i tillegg treningen har på kunden man hjelper.

Likevel, selv om yrket i seg selv er utrolig givende, er steget fra å ha null kunder til fullbookede lister en stor prosess. Det er noe som ikke skjer over natten, for noen er dette enklere å få til, for andre uforståelig. Jeg ønsker å hjelpe deg med dette, det finnes for mange dyktige personlige trenere der ute, som ikke har lært seg hvordan man skal få kunder, er du en av dem? Da vil jeg hjelpe deg!

Min erfaring i praksis, og hvordan jeg kan hjelpe deg

 • 5 års erfaring som personlig trener

 • jobbet 3 år i SatsElixia kjeden, der jeg var blant topp 15 av mest leverende personlige trenere over alle 3 årene.
 • jobbet 2 år i privat kjede, først Impuls Helse & nåværende Atlet Fysio
 • Endret nå mitt hele konsept, hvor jeg trener små grupper i hovedsak kontra vanlig 1 til 1
 • Har jobbet med webcoaching det siste året, hvor ambisjonen min er å hjelpe spesifikt unge menn å opparbeide en rå fysikk og sterk kropp
 • Jobbet aktivt med sosiale medier de siste 18 månedene. Opparbeidet meg kunnskap om hva som fungerer i praksis, og i tillegg hva slags uendelige muligheter som finnes på nettet

Dette er hva vi i hovedsak vil gå igjennom

 • Hvordan du skal kunne leve av PT jobben
 • Hvordan din ideelle PT hverdag ser ut
 • Hvilken kundegruppe sikter du deg inn for
 • Hvordan tar du vare på kundene dine
 • Hvordan bruker du sosiale medier til å bidra til økt almen helse ?
 • Dette og mye mer vil bli diskutert gjennom våre samtaler.

PRIS PER SAMTALE

Via Skype

999krper time

Møte face to face

1499krper time

KONTAKT MEG

Hvis du ønsker å ta PT virksomheten din til neste nivå, nøl ikke med å send meg en melding for å komme i gang

KONTAKT