Loading...
DUO 2017-09-16T19:57:09+00:00

Hva slags produkt er dette?

Personlig trener DUO er produkt hvor du & en venn/partner blir coachet av meg, gjennom en treningsøkt på 55 minutter. Her vil vi på forhånd sammen kartlegge hva dere ønsker å få ut av treningen, og derav legge opp treningen, til å gjøre det optimalisert etter ditt utgangspunkt, ambisjonsnivå og helse.

Hvem passer produktet for?

Produktet passer for dere som ser viktigheten av en sunn og sterk kropp, synes trening er gøy og vet hvordan det vil positivt påvirke dere i livet. Utgangspunktet deres er irrelevant, men det forventes et motivert utgangspunkt, hvor dere er klar til å legge ned arbeid over lengre tid i form av riktig søvn mengde, sunt og riktig kosthold & faste treningsvaner over lengre perioder. Om dere er samme eller forskjellig kjønn, ung eller voksen, det har ingenting å si, så lenge riktig tankesett er på plass er alt mulig.

Ved DUO trening, vil det bli lagt ekstra fokus på at dere backer den andre, presser hverandre og at dere ønsker samme agenda under treningen. Slik blir det gode resultater av. Hvorfor skal man benytte seg av dette tilbudet?

Når kun det beste er godt nok. Dere dedikerer flere timer til trening hver eneste uke, i håp om at resultatene skal komme. Jeg ønsker at du skal slutte å håpe, få hjelp av meg som allerede har hjulpet flere 100 talls med å gjøre trening til en livsstil, og vet hva som fungerer i praksis. Det vil spare deg for mye tid, unødvendig arbeid over lengre tid. Dere får konkrete arbeidsoppgaver, som gjør at dere vil realisere deres mål, hvis dere er klar for å legge ned innsatsen som kreves.

Hvordan ser en vanlig time ut?

En vanlig time ser ut så her, dere får en oppvarmings rutine av meg. Denne rutinen vil ta rundt 5-15 minutter, videre beveger vi oss inn i en styrkedel, hvor de første øvelsene blir arbeid med hele kroppen. Etter disse øvelsene vil vi bevege oss videre til andre øvelser som vil rettet ekstra spesifikt mot områder på kroppen du vil legge ekstra fokus på. Som en avslutning vil vi kjøre en variert høy intensitets versjon, med fokus på høy puls, hardt arbeid og kjenne at hjertet slår ekstra raskt i en liten periode. <- Slik ser ofte økten ut for personer som ønsker å bli mer veltrent, i form av økt styrke & kondisjon.

Når skal man komme i gang?

Igår! Det er ingen grunn for å vente med noe, dere lever kun en gang, og hvis dere er motivert, så er det viktig å komme i gang, mens ilden i dere brenner. Utgangspunktet deres er som det er, enten dere ikke har trent på 10 år eller har trent hver dag de siste 10 årene. Min ambisjon er å gi dere best mulig resultater, uavhengig av hvor vi starter. Så hvis dere først har bestemt dere om å få hjelp av meg, eller en annen coach, kontakt meg / dem i dag og ta handling! En dag for mye å vente, er en dag man kunne skapt resultater av.

PRIS PER PERSON

10 timer

7000kr
  • 700kr /per time

20 timer

13000kr
  • 650kr /per time

30 timer

18000kr
  • 600kr /per time

KONTAKT MEG

Alle seriøse henvendelser blir tilbudt en gratis prøvetime for å se om vårt samspill fungerer bra.

KONTAKT