Loading...
1 TIL 1 2017-09-16T19:56:10+00:00

Hva slags produkt er dette?

Personlig trener 1 til 1 er produkt hvor du blir coachet av meg, gjennom en treningsøkt på 55 minutter. Her vil vi på forhånd sammen kartlegge hva du ønsker å få ut av treningen, og derav legge opp treningen, til å gjøre det optimalisert etter ditt utgangspunkt, ambisjonsnivå og helse.

Hvem passer produktet for?

Produktet passer for deg som ser viktigheten av en sunn og sterk kropp, synes trening er gøy, ønsker å se bra ut naken og vet hvordan det vil positivt påvirke deg i livet. Utgangspunktet ditt er urelevant, men det forventes et motivert utgangspunkt, hvor du er klar til å legge ned arbeid over lengre tid i form av riktig søvn mengde, sunt og riktig kosthold & faste treningsvaner over lengre perioder. Om du er mann eller dame, ung eller voksen, det har ingenting å si, så lenge riktig tankesett er på plass er alt mulig.

Jeg er dypt interessert i å forme kroppen til din drømme kropp. Ved hjelp av kondisjonstrening, styrketrening & mobilitets trening. Jeg mener alle disse tingene må til, skal man føle seg sunn, sterk, atletisk og ikke minst føle seg vell naken.

Hvorfor skal man benytte seg av dette tilbudet?

Når kun det beste er godt nok. Du dedikerer flere timer til trening hver eneste uke, i håp om at resultatene skal komme. Jeg ønsker at du skal slutte å håpe, få hjelp av meg som allerede har hjulpet flere 100 talls med å gjøre trening til en livsstil, og vet hva som fungerer i praksis. Det vil spare deg for mye tid, unødvendig arbeid over lengre tid. Du får konkrete arbeidsoppgaver, som gjør at du vil realisere dine mål, hvis du er klar for å legge ned innsatsen som kreves av deg.

Hvordan ser en vanlig time ut?

En vanlig time ser ut så her, du får en oppvarmings rutine av meg. Denne rutinen vil ta rundt 5-15 minutter, videre beveger vi oss inn i en styrkedel, hvor de første øvelsene blir arbeid med hele kroppen. Etter disse øvelsene vil vi bevege oss videre til andre øvelser som vil rettet ekstra spesifikt mot områder på kroppen du vil legge ekstra fokus på. Som en avslutning vil vi kjøre en variert høy intensitets versjon, med fokus på høy puls, hardt arbeid og kjenne at hjertet slår ekstra raskt i en liten periode. <- Slik ser ofte økten ut for personen som ønsker å bli mer veltrent, i form av økt styrke & kondisjon.

Når skal man komme i gang?

Igår! Det er ingen grunn for å vente med noe, du lever kun en gang, og hvis du kjenner deg motivert og engasjert om noe, så er det viktig å komme i gang, mens ilden i deg fortsatt brenner. Utgangspunktet ditt er som det er, enten du ikke har trent på 10 år eller har trent hver dag de siste 10 årene. Min ambisjon er å gi deg best mulig resultater, uavhengig av hvor vi starter. Så hvis du først har bestemt deg om å få hjelp av meg, eller en annen coach, kontakt meg / dem i dag og ta handling! En dag for mye å vente, er en dag du kunne skapt resultater av.

PRIS

10 timer

10000kr
  • 1.000kr /per time

20 timer

19000kr
  • 950kr /per time

30 timer

27000kr
  • 900kr /per time

KONTAKT MEG

Alle seriøse henvendelser blir tilbudt en gratis prøvetime for å se om vårt samspill fungerer bra.

KONTAKT